KMAIK dalyvavo tarptautinėje parodoje “STUDIJOS’ 2019”

Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija dalyvavo ir savo studijų programas pristatė š. m. vasario 7–9 dienomis Vilniuje vykusioje 17-oje tarptautinėje mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje “STUDIJOS’ 2019”, kurią organizavo LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerija kartu su Lietuvos parodų ir kongresų centru LITEXPO. Parodoje taip pat dalyvavo ir KMAIK Profesinio mokymo skyrius (specializuota profesinė mokykla).

KMAIK ir jos Profesinio mokymo skyriaus dėstytojai bei studentai siūlomomis studijų programomis besidomintiems moksleiviams papasakojo apie studijų procesą ir studijų aplinką KMAIK, studentiško gyvenimo džiaugsmus ir rūpesčius, galimybes studijuoti užsienyje pagal mainų programas, pristatė plačias karjeros galimybes, kurios atsivertų pabaigus studijas kolegijoje; verslo įmonių, kuriančių patrauklias darbo vietas, pasiūlymus bei kitas savirealizacijos galimybes; davė vertingų patarimų, kaip planuoti ir kurti savo tolimesnę ateitį.

Jei nebuvai šioje parodoje, ar tiesiog likimas „neatnešė“ iki mūsų stendo ir neturėjai galimybės su mumis pabendrauti – nieko tokio: visuomet gali mums parašyti ar paskambinti. Be abejo, laukiame ir atvykstant – juk nieko nėra geriau už gyvą bendravimą, galimybę apsidairyti pačioje mokykloje!